top of page

Fri, 15 Mar

|

Beograd

Deep Motion Collective vol.1

Pridružite nam se na večeri koja obećava revoluciju u svetu elektronske muzike, dok Deep Motion Collective sa ponosom najavljuje svoj debi događaj - lansiranje projekta E-Scape, side projekta Marka E-Clip, u Cube Club-a.

Deep Motion Collective vol.1
Deep Motion Collective vol.1

Vreme & Lokacija

15 Mar 2024, 23:00 – 16 Mar 2024, 06:00

Beograd, Stara Šećerana, Radnička 3, Beograd 11000, Serbia

O Eventu

Pridružite  nam se na večeri koja obećava revoluciju u svetu elektronske muzike,  dok Deep Motion Collective sa ponosom najavljuje svoj debi događaj -  lansiranje projekta E-Scape, side projekta Marka E-Clip, u čarobnom  ambijentu Cube Club-a. Pripremite se za putovanje kroz dubine zvuka,  gdje će spoj Deep Progressive, Deep Trance, i PsyTech stvoriti  nezaboravno iskustvo.

E-Scape,  sa svojim sporijim bpm-om i neodoljivim groove-om, obećava da će vas  odvesti na putovanje koje nećete željeti da završi. Zajedno sa E-Scape,  noć će obogatiti nastupi izuzetnih DJ-eva koji dele našu strast prema  dubokom zvuku: Dex, Youngen, Cko, Druid, i Good Soul. Ovo je prilika  da budete deo početka nove ere u elektronskoj muzici, gde duboki zvuci  postaju sredstvo naše zajedničke eskapade.

Datum: 15. mart Lokacija: Cube Club, Beograd Vreme: od 23:00 do 06:00

Karte  su dostupne online i na odabranim prodajnim mestima. Osigurajte svoje  mesto na vreme i budite deo noći koja će ostati upamćena. Za više  informacija, pratite nas na https://www.instagram.com/cube_club_belgrade/

Deep  Motion Collective - gde muzika nije samo zvuk, već putovanje kroz  dubine duše. Vidimo se u srcu Beograda, vidimo se u Cube Club-u!

SHARE

bottom of page