top of page

Sat, 13 Jan

|

Beograd

Fernanda Pistelli - Limitless Vol.1 @ CubeClub

Pridružite nam se na epskom putovanju kroz zvuke psytrance-a sa jednom od najcenjenijih izvođačica sveta – Fernanda Pistelli! Iskusite moć njene muzičke čarolije koja je nedavno oduševila publiku na glavnoj bini najvećeg svetskog psytrance festivala, Universe Paralelo u Brazilu za Novogodišnju prosl

Fernanda Pistelli - Limitless Vol.1 @ CubeClub
Fernanda Pistelli - Limitless Vol.1 @ CubeClub

Vreme & Lokacija

13 Jan 2024, 23:00 – 14 Jan 2024, 18:00

Beograd, Stara Šećerana, Radnička 3, Beograd 11000, Serbia

O Eventu

Karte u pretprodaji: https://new.gigstix.com/event/limitless-vol-1-beograd-13-januar-2024/

Dopustite da vam ispričamo u priču o neograničenim mogućnostima, muzičkom beskraju i umetničkom slobodarstvu. Cube Club predstavlja seriju događaja pod nazivom Limitless, gde reč "bezgranično" znači upravo ono što osećate dok se prepustite čarima zvuka.

Limitless, u muzičkom smislu, ne znači samo odsustvo granica žanra, već predstavlja ideju da umetnost ne poznaje ograničenja. To je priča o muzici koja ne pristaje na definicije, već se hrabro upušta u neistražene prostore izraza. Kroz ovu seriju žurki, Cube Club predstavlja umetnike koji ne samo da se igraju sa formom, već je prevazilaze svojim jedinstvenim umetničkim izrazom.

U okviru ove nezaboravne serije, prvo poglavlje nosi naziv "Fernanda Pistelli - Limitless Vol.1." Ova nadarena umetnica donosi sa sobom energiju koja prožima sve granice, stvarajući muzičko iskustvo koje transcendirate u slobodu zvuka.

🎧 Fernanda Pistelli

🎤 Lokalna podrška: Aleksandra Duende

📅 Datum: 13. januar

🕖 Vreme: 23:00 - 06:00

📍 Lokacija: Cube Club, Beograd

Pridružite nam se na epskom putovanju kroz zvuke psy-tech-a, progressive house-a i techno-a, sa jednom od najcenjenijih izvođačica sveta – Fernanda Pistelli! Iskusite moć njene muzičke čarolije koja je nedavno oduševila publiku na glavnoj bini najvećeg svetskog festivala, Universe Paralelo u Brazilu za Novogodišnju proslavu!

Limitless je poziv da se oslobodite i doživite muziku bez ikakvih ograničenja. Očekujte nezaboravnu noć uz umetnike koji će vas odvesti izvan granica poznatog. 

🎟️ Ulaznice će biti dostupne na licu mesta, a broj karata će biti ograničen na 300! 🎟️

📆 Označite datum, podelite sa prijateljima i doživite prvo poglavlje "Limitless" serije uz Fernandu Pistelli!

Lokacija: https://maps.app.goo.gl/UR4YwPhXJDGHMcCt9

#FernandaPistelliLive #LimitlessVol1 #CubeClubExperience #BeogradNights #AleksandraDuende #LimitedTickets

SHARE

bottom of page