top of page

Fri, 08 Mar

|

Beograd

Techno Cube - Veztax - Katalina - Rancha Tech

Pripremite se za nezaboravno veče u srcu Beograda, jer Cube Club Belgrade ponosno najavljuje spektakl koji će se dugo pamtiti! Osmog marta, na Dan žena, pridružite nam se u proslavi prave techno muzike sa legendom iz Slovenije – Veztaxom, Ranchatek i Katalina!

Techno Cube - Veztax - Katalina - Rancha Tech
Techno Cube - Veztax - Katalina - Rancha Tech

Vreme & Lokacija

08 Mar 2024, 23:00 – 09 Mar 2024, 06:00

Beograd, Stara Šećerana, Radnička 3, Beograd 11000, Serbia

O Eventu

LINK ZA KARTE 

Pripremite se za nezaboravno veče u srcu Beograda, jer Cube Club Belgrade ponosno najavljuje spektakl koji će se dugo pamtiti! Osmog marta, na Dan žena, pridružite nam se u proslavi prave techno muzike sa legendom iz Slovenije – Veztaxom. Ovaj maestro techno scene, poznat po svojim odličnim setovima i besprekornom osećaju za groove, donosi duh pravog underground zvuka pravo u naš grad.

Ali, to nije sve! Veztaxu će se na bini pridružiti domaća podrška, čime ćemo zajedno kreirati nezaboravnu atmosferu. Ranchatek i Katalina, dva imena koja su već odavno osvojila domaću publiku svojim jedinstvenim techno setovima, garantuju da će ova noć biti ispunjena samo najkvalitetnijim zvucima.

Cube Club Belgrade, kao domaćin ovog spektakularnog događaja, obećava atmosferu koja će vas odvesti na putovanje kroz najjače tonove elektronske muzike. Očekujte nezaboravnu produkciju, vrhunski zvuk i pregotivnu ekipu koje će upotpuniti ovu magičnu noć.

Ovo je poziv svim pravim ljubiteljima techno muzike da se pridruže i zajedno sa nama dožive noć za pamćenje. Ne propustite priliku da budete deo istorije i proslavite Dan žena na način koji će se dugo pamtiti. Vidimo se osmog marta u Cube Clubu, gde techno muzika ne poznaje granice!

Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo večeri koja obećava samo najbolje od techno scene. Cube Club Belgrade vas čeka da zajedno zaplešemo pod zvezdama uz zvuke koje donosi Veztax, uz nezamenljivu podršku Ranchateka i Kataline. Dođite da zajedno proslavimo ljubav prema muzici koja nas spaja. Vidimo se!

SHARE

bottom of page