top of page

LOKACIJA

Kako do Cube-a

Kako do Cuba?

Cube Klub se nalazi u sklopu fabrike "Stara Šećerana".  Bitno je da znate kuda možete doći do kluba jer Google Mapa nema uctrane puteve unutar fabričkog kompleksa.

 

❌ Ukoliko ukucate "Cube Club Belgrade" na Google Mapi, putanja će va pokazati da možete doći iz pravca Ada mola, ali tim putem je nemoguće prići ulazu kluba.

✅ Cube se nalazi iza KPGT-a stotinjak metara. Kada dodjete do KPTG-a, skrenuti levo i proći ulaz u KPGT i produžiti napred gde možete parkirati svoje vozilo ili napustiti TAXI. Prolazom izmedju napuštene zgrade i zgrade KPGT-a naićićete na staru prugu koja vodi direktno do ulaza u klub!

✅ Do KPGT-a moćete doći skretanje kod Knez Petrol pumpe, i odatle možete prići iz dva smera. Jedan je prema pivnici Dogma, odakle treba skrenuti desno i nastaviti prema KPGT-u. Drugi smer je da odmah posle prolaska Knez Petrol pumpe možete skrenuti desno, nastaviti pravo i tada će vas put isto dovesti do ulaza u KPGT, odakle treba proći pravo pored ulaza u KPGT i pratiti prethodna uputstva.

CubeLocation.jpg

Gradski prevoz!

✅ Ukoliko planirate do dodjete prvozom, potrebno je da iz autobusa izadjete kod Ada mala. Na stanci prema Beogradskom Sajmu kod Ada mala, možete ući u kompleks na ulazu iza same stanice. Posle ulaska u kompleks, pratiti put koji vodi na levo i pravcem KPGT-a. Potom proći ulay u KPGT i skretanjem izmedju napuštene zgrade i zgrade KPGT-a naićićete na ulaz u klub.

CubeLocatioPrevoz.jpg

KONTAKT

Pitanja?

P: +381 61 2897826
M: cube.club.belgrade@gmail.com

Address: Radnička 3, Stara Šećerana

11000, Belgrade Serbia.

Shape The Night

Prijava na obaveštenja

..budite obavešteni o dogadjajima kao i promocijama vezanim za noćni život u CUBE-u

Hvala!

bottom of page